Over mij

sannystet-overmij-1

Wending in leven en loopbaan

In de 25 jaar dat ik bij diverse MKB bedrijven heb gewerkt, heb ik mezelf weten te scholen en ontwikkelen in financiële functies en officemanagement. Mijn zoon is in 1993 geboren en vanaf toen combineerde ik de zorg en opvoeding van mijn zoon met parttime werk.

Op enig moment, zo rond mijn 45e, in 2005, ging het kriebelen en wilde ik graag een wending aanbrengen in mijn leven. Ik wilde meer met mensen gaan werken in plaats van met systemen, facturen en computers! Het was toen in mijn ogen allemaal ‘dood’ materiaal geworden…

Toen raakte ik geïnspireerd door een coaching opleiding te gaan volgen, en daarna een specialisatie voor loopbaanadvies. In 2007 heb ik, in een klein team, een aantal jaren achtereen als zelfstandig recruiter gewerkt bij ‘Jobs-Group’. Daarna begon ik met outplacement en nog later ook 2e spoor. Ik werkte o.a. voor Vluchtelingenwerk. Ook heb ik vanaf 2015 tot 2018 een aantal trainingen voor werkzoekenden ontwikkeld en gegeven.  In 2019 heb ik mij voornamelijk gericht op Ontwikkeladvies 45+, in samenwerking met Bureau ‘Ervaren Jaren’.  Dit project werd halverwege 2020  weer geactiveerd, maar nu voor alle mensen van 18 tot 67 jaar.

In 2020 ben ik aangesloten bij bureau Focus, waar ik 2e spoor, Outplacement, Loopbaanbegeleiding en Ontwikkeladvies voor bedrijven en particulieren in mijn pakket heb.

In mijn aanpak, neem ik natuurlijk mijn eigen levenservaring en lessen die ik geleerd heb, mee. Van 2019 – 2021 doe ik de 2 jarige coaching en counseling opleiding TA (Transactionele Analyse)

Ik heb veel plezier in mijn werk en hoop de coaching tot mijn 70e te kunnen aanbieden. Daar ga ik voor!

“Live is too short to be living someone else’s dream”

sannystet-2-een
sannystet-2-twee
sannystet-2-drie

Profiel

Als arbeidsmarkt gedreven professional ben ik enthousiast en inspireer ik graag. Ik begeleid en train mensen bij vraagstukken over leven en loopbaan. Ik werk vanuit een grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor die ander. Mijn levenservaring, kennis en kunde weet ik te bundelen vanuit de driepoot coaching, trainen en HRM. In mijn aanpak staat een heldere koers naar vervulling, plezier en succes in leven en werk centraal. Ik stimuleer en motiveer mensen, zet ze aan, ze komen in actie en krijgen weer plezier in wat zij doen! Humor en lichtheid zijn onmisbare elementen in mijn coaching.

Ambitie

Graag breng ik mensen in beweging zodat zij weer vitaal, vol veerkracht en met vertrouwen in het leven komen te staan. Ik ben een gecertificeerd Noloc coach en in mijn begeleiding sta ik ervoor, dat men op autonome wijze een wending kan geven aan leven en loopbaan.  Empoweren is mijn 2e natuur.

Contact

Sanny Stet 2minds
Haarlem
Werkgebied: Noord- en  Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland

Actueel