Diensten

sanny-stet--diensten

Algemeen

We maken kennis tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek, waarin de wederzijdse klik en het samen bepalen van het doel van de gesprekken centraal staat.

We bespreken waar jouw behoeftes liggen, je belemmeringen, je wensen. Ik bekijk dan samen met jou welke weg we inslaan: coaching of counseling of een combinatie van beide. Soms moeten de voorliggende vraagstukken eerst opgelost worden voordat er richting arbeid gewerkt kan worden. Er zal dan als eerste aandacht gegeven worden aan belemmeringen die de ontwikkeling in de weg kunnen staan.

De offerte wordt opgemaakt op grond van het intakegesprek: hierin staan de kosten en de concrete doelen en afspraken (contract). Een traject kan 3 tot 9 sessies bevatten van 1 à 1,5 uur per sessie.

Het uurtarief is 95 euro per uur exclusief BTW. Coaching wordt altijd gegeven op een prettige ontvangstlocatie in Haarlem, Hazerswoude of Amsterdam.  Ook kan er, in de loop van een traject, in overleg, online en e-coaching aangeboden worden.

“Het geheim om vooruit te komen, is om te beginnen.”

En dan dit….

Ik ben van mening dat coaching voor iedereen bereikbaar moet kunnen zijn. Ik heb in mijn tijd als loopbaanadviseur, meerdere malen als vrijwillige trainer en coach, mijn bijdrage aan de samenleving gedaan en doe dit nog steeds. Voor mensen die van een bijstandsuitkering leven heb ik (beperkt) ruimte en help ze kosteloos een eindje op weg.

Tevens kan iedereen nu ook (gratis) gebruik maken van ontwikkeladvies (3 sessies van 1,5 uur), een Subsidietraject van de Overheid.

Sanny Stet - coaching
sanny stet - counseling

Contact

Sanny Stet 2minds
Haarlem
Werkgebied: Noord- en  Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland

Actueel